Kui see sõltuks ainult minust, siis lõhesuppi võiks süüa ülepäeva. Kuna olen ka seda retsepti jaganud paremale ja vasakule, panen ka siia üles.
1 sibul
1 sibul
1 sl võid
2 porgandit
3-4 kartulit
300-400g lõhet (või forelli)
1 l kalapuljongit
soola, pipart
1 l kalapuljongit
soola, pipart
vastavalt maitsele kohvi- või rõõska koort
Hauta tükeldatud sibulat ja porgandit võis (tükid vastavalt maitsele - mina eelistan porgandit ribadena). Lisa juurde kalapuljong ja tükeldatd kartulid. Keeda, kuni kartul on pehme. Lisa juurde kuubikuteks lõigatud kala, keeda 2-3 minutit. Lisa maitse järgi koort.
Vahel teen seda suppi kalafileest, vahel supikogust.
Väga maitsev sai ! :)
VastaKustuta