kolmapäev, 13. jaanuar 2010

Feta-hakkliha vorm

Pidevalt juhtub nii, et peale kreeka salati tegemist jääb kappi vedelema lahtine pakk fetat. Ja millegipärast ta sinna ununeb, kuni tuleb jälle pool pakki kuivanud juustu ära visata. Selle vältimiseks leidsin hea lihtsa retsepti. Maitseb eriti väiksemale inimesele.

400 g hakkliha
300-400g pastat
1 sibul
3 küüslauguküünt
1 purk purustatud tomateid
pool klaasi vett
150 g fetat
100 g riivjuustu
soola-pipart-paprikapulbrit
basiilik

Prae hakkliha, sibul ja küüslauk. Lisa tomatid ja vesi, maitsesta. Hauta madalal tulel 5 minutit. Sega keedetud pastaga, lisa väikeste tükkidena feta. Vala ahjuvormi. Raputa peale basiilikut ja riivjuustu. Küpseta ahjus 200 kraadi juures kuni juust on muutunud kuldseks.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...