Kas ma olen juba öelnud, et ma armastan laupäevahommikuid? Nojah, armastan jah. Eriti selliseid päikesepaistelisi ja rahulikke. Ma tean, et see on ainult minu fantaasiavili, aga ma ütlen teile, õhus on kevadet!
1 muna
1 l vett
soola
1 sl veiniäädikat
pool roosakat heeringfileed
tilli
pipart
Haki heeringas väikesteks tükkideks, pane leivale. Muna uputamiseks aja vesi keema, maitsesta soola ja veiniäädikaga. Löö muna katki ja lase ettevaatlikult vette. Keeda 5 minutit. Aseta kuum muna heeringale, lõika lahti ja raputa peale purustatud pipart ja tilli.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Upumuna on põnev laupäevahommikune ärataja, heeringas käib iseenesestmõistetavalt sinna juurde ja hoolimata põlvekõrgustest lumekuhilatest võib tõesti unistada ja igatseda lähenevast kevadest!:) Miks ka mitte!:)
VastaKustuta