See postitus ootab oma järge juba alates veebruarikuust. Just samal päeval kui postkasti potsatas värske Oma Maitse, valmis ka see toit, mille originaalis tegin mõned muudatused. Siis oli aga ajakiri pikka aega emme juures ja retsepti peast ei mäletanud. Kuna toit oli väga-väga maitsev, ei saa seda jätta siia üles panemata.
õli
2 küüslauguküünt
1 tl riivitud ingverit
1 cm jupp tšillit
poole laimi mahl
2 peotäit krevette
pool purki kookospiima
1 dl puljongit
100 g munanuudleid
soola-pipart
Kuumuta õli, prae selles hakitud küüslauku, tšllit ja ingverit. Pigista juurde laimimahl, lisa krevetid, kookospiim ja puljong, maitsesta. Hauta 5 minutit keskmisel kuumusel. Valmista ette munanuudlid ja tõsta vedeliku hulka.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar