neljapäev, 26. mai 2011

Kookosene krevetiroog

See postitus ootab oma järge juba alates veebruarikuust. Just samal päeval kui postkasti potsatas värske Oma Maitse, valmis ka see toit, mille originaalis tegin mõned muudatused. Siis oli aga ajakiri pikka aega emme juures ja retsepti peast ei mäletanud. Kuna toit oli väga-väga maitsev, ei saa seda jätta siia üles panemata.

õli
2 küüslauguküünt
1 tl riivitud ingverit
1 cm jupp tšillit
poole laimi mahl
2 peotäit krevette
pool purki kookospiima
1 dl puljongit
100 g munanuudleid
soola-pipart

Kuumuta õli, prae selles hakitud küüslauku, tšllit ja ingverit. Pigista juurde laimimahl, lisa krevetid, kookospiim ja puljong, maitsesta. Hauta 5 minutit keskmisel kuumusel. Valmista ette munanuudlid ja tõsta vedeliku hulka.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...