Oma suureks üllatuseks avastasin ma, et siit puudub minu "pea-on-tühi-aga-kiiresti-on-kooki-vaja" küpsetis. Retsepti sain kunagi ammu sõbrannalt (tervitused Estrile!), kelle eeskujul asendasin kirsid mustikatega.
pakk Vilma Erika tordipulbrit (meie poes pole seda tihti saada ning tuleb asendada Juubeli omaga, millele lisan 3 sl kakaod)
150 g võid
400 g kohupiimapastat
2 muna
1 dl suhkrut
2 sl vanillisuhkrut
3 dl mustikaid
Mudi tordipulber ja pehme või purutaoliseks massiks. Vala pool sellest võiga määritud koogivormi. Sega kohupiim, muna ja suhkrud korralikult läbi. Lisa mustikad ja vala vormi. Raputa peale ülejäänud puru ja küpseta 200-kraadises ahjus ca 30 minutit. Lase kindlasti enne serveerimist jahtuda.
teisipäev, 3. mai 2011
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar