kolmapäev, 1. september 2010

Puravikupasta


Taaskord tuleb tõdeda, et lihtsuses peitub võlu. Ei hakanudki kuskilt spetsiaalset retsepti otsima, kasutasin loogilist mõtlemist.
See pasta ei ole hea. See on lausa ülihea.

5-6 väiksemat puravikku
1 sl võid
veidi oliiviõli
1 küüslauguküüs
pool väikest sibulat
sorts valget veini
200 g koort
parmesani

Tükelda seened, prae või ja õli segus veidi aega. Lisa imepisikeseks hakitud küüslauk ja sibul, prae läbipaistvaks. Vala peale sorts veini ja lase sel ära aurustuda. Lisa koor ja keeda paksemaks. Maitsesta soola ja pipraga. Sega linguinedega ja raputa peale riivitud parmesani.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...