kolmapäev, 1. september 2010
Puravikupasta
Taaskord tuleb tõdeda, et lihtsuses peitub võlu. Ei hakanudki kuskilt spetsiaalset retsepti otsima, kasutasin loogilist mõtlemist.
See pasta ei ole hea. See on lausa ülihea.
5-6 väiksemat puravikku
1 sl võid
veidi oliiviõli
1 küüslauguküüs
pool väikest sibulat
sorts valget veini
200 g koort
parmesani
Tükelda seened, prae või ja õli segus veidi aega. Lisa imepisikeseks hakitud küüslauk ja sibul, prae läbipaistvaks. Vala peale sorts veini ja lase sel ära aurustuda. Lisa koor ja keeda paksemaks. Maitsesta soola ja pipraga. Sega linguinedega ja raputa peale riivitud parmesani.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar