Neid paprikaid teen ma teist sügist. Eelmisel korral said igatahes imehead. Retseptiga on aga nii, et originaal on pärit minu õe töökaaslas(t)elt, kes on selle pärinud ukrainlasest vanaemalt. Kuigi väidetavalt on mehed teinud täpselt retsepti järgi, on minul selle kogustega endiselt probleeme. Eks ma siis natuke tuunisin seda.
6 kg erinevat värvi paprikaid
200 g peterselli
200 g küüslauku
Marinaad (originaal, mida muutsin maitse järgi)
1,5 l vett (panin 4)
400 g suhkrut
4 sl soola
0,5 dl õli
100 g äädikat
Tükelda paprika ja lao küüslauguküünte ja peterselliga kihiti purki. Vala peale kuum marinaad ja steriliseeri nagu marineeritud kurke.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar