laupäev, 4. september 2010

Kanafilee pesto ja tomatiga


Retsept on põhijoontelt pärit raamatust Linnuliha.

Kogus kahele:
2 õhukest või 1 paks kanafilee
õli
sool-pipar
2 tl pestot
2 tomativiilu
sinihallitusjuustu
riivjuustu

Prae kanafilee (kui on paks filee, siis lõigata kaheks) mõlemalt poolt väheses õlis, maitsesta soola-pipraga. Aseta ahjuplaadile, määri pealt pestoga, lisa tomativiil. Tomatile panin soola asemel õhukese viilu sinihallitusjuustu. Kõige peale puista riivjuustu ja küpseta 225 kraadises ahjus, kuni juust on mõnusalt küpsenud. Serveerisin pestospagettidega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...