Retsept on põhijoontelt pärit raamatust Linnuliha.
Kogus kahele:
2 õhukest või 1 paks kanafilee
õli
sool-pipar
2 tl pestot
2 tomativiilu
sinihallitusjuustu
riivjuustu
Prae kanafilee (kui on paks filee, siis lõigata kaheks) mõlemalt poolt väheses õlis, maitsesta soola-pipraga. Aseta ahjuplaadile, määri pealt pestoga, lisa tomativiil. Tomatile panin soola asemel õhukese viilu sinihallitusjuustu. Kõige peale puista riivjuustu ja küpseta 225 kraadises ahjus, kuni juust on mõnusalt küpsenud. Serveerisin pestospagettidega.
Kogus kahele:
2 õhukest või 1 paks kanafilee
õli
sool-pipar
2 tl pestot
2 tomativiilu
sinihallitusjuustu
riivjuustu
Prae kanafilee (kui on paks filee, siis lõigata kaheks) mõlemalt poolt väheses õlis, maitsesta soola-pipraga. Aseta ahjuplaadile, määri pealt pestoga, lisa tomativiil. Tomatile panin soola asemel õhukese viilu sinihallitusjuustu. Kõige peale puista riivjuustu ja küpseta 225 kraadises ahjus, kuni juust on mõnusalt küpsenud. Serveerisin pestospagettidega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar