esmaspäev, 6. september 2010

Suitsukana-virsikutort

Võileivatordid mulle meeldivad. Teed eelmisel päeval valmis ja rohkem pole vaja rabistada - enne söömahakkamist võtad ta külmikust välja ja vaja ainult kaunistada. Sel korral külalisi ei võõrustanud, küll aga tähistasime vanima pereliikme taaskojusaabumist. Maitses väga kõigile.

Retsept mugandustega "Tordiraamatust"

18 viilu röstsaia
1 suur suitsukanakoib
pool purki virsikukonservi
1 dl hapukoort
1 dl majoneesi
soola-pipart
1 dl piima

Kaunistuseks:
200 g ürdimaitselist toorjuustu
1 virsikupoolik
tüümiani

Lõika saiadel servad, lao 6 tk kandikule, immuta piimaga. Tükelda kanaliha ja virsikud väikesteks tükkideks, sega majoneesi ja hapukoorega, maitsesta. Lao saiadele pool segust ja pane uus kiht. Pealmine saiakiht immuta, kata toidukilega ja jäta ööks kerge vajutuse alla külmikusse. Kaunista.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...