Võileivatordid mulle meeldivad. Teed eelmisel päeval valmis ja rohkem pole vaja rabistada - enne söömahakkamist võtad ta külmikust välja ja vaja ainult kaunistada. Sel korral külalisi ei võõrustanud, küll aga tähistasime vanima pereliikme taaskojusaabumist. Maitses väga kõigile.
Retsept mugandustega "Tordiraamatust"
18 viilu röstsaia
1 suur suitsukanakoib
pool purki virsikukonservi
1 dl hapukoort
1 dl majoneesi
soola-pipart
1 dl piima
Kaunistuseks:
200 g ürdimaitselist toorjuustu
1 virsikupoolik
tüümiani
Lõika saiadel servad, lao 6 tk kandikule, immuta piimaga. Tükelda kanaliha ja virsikud väikesteks tükkideks, sega majoneesi ja hapukoorega, maitsesta. Lao saiadele pool segust ja pane uus kiht. Pealmine saiakiht immuta, kata toidukilega ja jäta ööks kerge vajutuse alla külmikusse. Kaunista.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar