Magustoiduks palacsinta - õhukesed suured pannkoogid täidisega, mida ungarlased väga armastavad ja söövad hea meelega nii täht- kui argipäevadel.
3 sl õli või searasva
1 suur peenekshakitud sibul
3 sl magusat paprikapulbrit
600 g veiseliha
5 küüslauguküünt
2 punast paprikat
1 kollane paprika
2 tomatit
2 porgandit
1 tl soola
1/2 tl pipart
1 loorberileht
2 keskmist kartulit
1,2 L veisepuljongit
Tükelda kõik koostisosad suupärastks tükkideks. Kuumuta potis või sügavamal panni õli ja prae sibulad läbipaistvaks. Lisa tükeldatud veiseliha ja pruunista. Lisa paprika, tomat, küüslauk ja prae veel 7-8 minutit. Eemalda tulelt (see on oluline, et paprikapulber kibedaks ei muutuks!) ja lisa paprikapulber, sool, pipar, puljong ja loorberileht ja tõsta tagasi tulele. Hauta keskmisel tulel 40 minutit. Lisa porgand ja kartul ja hauta veel 30-40 minutit.
Serveeri maitserohelisega
Kohupiima ja/või aprikoosimoosiga täidetud pannkoogid
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar