500 g kana
1 sibul
2 küüslauguküünt
veidi õli
5 sl jahu (ilma kuhjata)
õli
8 dl külma piima
1 purk pestot
200 g merevaiku
1-2 dl riivjuustu
vajadusel soola-pipart
Tükelda kanafilee ja sibul ning prae koos küüslauguga läbi. Pruunista jahu õlis ja vala juurde külm piim. Kuumuta, kuni segu pakseneb. Lisa juurde pesto, ja merevaik, vajadusel maitsesta soola-pipraga. Pane kandilise võiga määritud vormi põhja kiht lasanjeplaate, peale 1/3 kastmest ja 1/2 kanasegust. Tee veel 2 kihti. Pealmiseks jäta lasanjeplaat ja kaste. Raputa peale riivjuustu ja küpseta 200 kraadi juures 45 minutit. Lase 1o minutit fooliumi all seista.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar