neljapäev, 15. juuli 2010

Soe kanasalat

Selle kuumaga kipuvad õhtusöögid (juhul kui need üldse toimuvad) üsna hiliseks jääma. Aga kergest värske kartuliga salatist ei ütle ju keegi ära?
400 g kana kintsuliha
õli
soola-pipart
sojakastet
2 tl magusat tšillikastet
500 g värskeid keedetud kartuleid
2 tomatit
1 paprika
1 punane sibul
palsamiveini äädikat
Tükelda kanaliha ja prae väheses õlis. Maitsesta soola, pipra, soja ja tšillikastmega, tõsta kõrvale. Tükelda köögiviljad ja kuumuta lühikest aega pannil, lisa veidi soola ja palsamiveini äädikat. Tükelda juurde kartulid ja lisa kana. Sega läbi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...