esmaspäev, 19. juuli 2010

Pasta mereandidega

Kuna laps on saadetud maale asumisele, siis peab kasutama juhust ja tegema neid toite, mis temale ei meeldi.

Retsept kujunes töö käigus.

2 küüslauguküünt
pool punast paprikat
veidi õli
2 dl vahukoort
1/2 dl vett
1-2 suurt basiilikulehte
soola-pipart
poole sidruni mahl
200 g mereande (krevetid ja karbid)

Haki paprika ja küüslauk peeneks, prae õlis kiirelt läbi. Lisa koor ja vesi ning kuumuta kuni segu muutub paksemaks (vee asemel võiks kasutada valget veini, aga mul ei olnud lahtist pudelit ja minu hetkeolukorras ei hakanud avama ka:).Haki basiilik ja lisa koorele. Maitsesta soola-pipra ja sidrunimahlaga. Vala juurde mereannid ja kuumuta kergelt läbi.
Serveerisin linguine-pastaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...