Juba ammu oleme otsinud seda meie jaoks kõige "õigemat" šašlõkki. Poes müügil olevad vee sees ligunenud lihatükid ei paku pinget ja peenete marinaadidega grilllihast on ka isu täis. Siin ta on! Võrratult lihtne ja hea. Postitus on pühendatud Annele.
1 kilo sea kaelakarbonaadi
3 sibulat
3 sl õli
3 sl kanget äädikat
4 tl soola
2 tl pipart
2 tl suhkrut
Tükelda liha, piserda peale õli ja äädikas, raputa soola-pipart-suhkrut. Sibul viiluta ja lisa lihale. Mudi mõnuga liha läbi (ikka ca 5-10 minutit). Lase seista vähemalt 1 ööpäev.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Ma teen täpselt samamoodi, ainult õli ei pane :)
VastaKustuta