Seda võileivakatet olen ma teinud juba aastaid, muutes koostist ja kasutades erinevat kalakonservi. Antud versioon on aga lemmik.
1 karp skumbriat omas mahlas
pool punast sibulat
2 keedetud muna
1 tomat
1/2 dl majoneesi
soola-pipart
rohelist sibulat
Sibul hakkida peeneks, muna ja tomat tükkideks. Kalal eemaldada luud ja segada kahvliga läbi. Lisada kõik ülejäänud ained ja segada ühtlaseks.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar