Kui kraadiklaas näitab väljas 35 soojakraadi ja jahutust leiab ainult kaelani vees olles, siis lihtsalt peab olema külmkapis üks mõnus apelsinijää.
6 dl värskelt pressitud apelsinimahla
poole sidruni mahl
2 dl vett
2 dl suhkrut
Pressi apelsinidest ja poolest sidrunist välja mahl ja vala läbi sõela. Keeda veest ja suhkrust siirup ning jahuta. Sega siirup mahlaga läbi ja vala külmutuskarpi. Iga tunni või 45 minuti järel sega kahvliga läbi. Nii 4-5 korda.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar