kolmapäev, 14. juuli 2010

Apelsinisorbett

Kui kraadiklaas näitab väljas 35 soojakraadi ja jahutust leiab ainult kaelani vees olles, siis lihtsalt peab olema külmkapis üks mõnus apelsinijää.

6 dl värskelt pressitud apelsinimahla
poole sidruni mahl
2 dl vett
2 dl suhkrut

Pressi apelsinidest ja poolest sidrunist välja mahl ja vala läbi sõela. Keeda veest ja suhkrust siirup ning jahuta. Sega siirup mahlaga läbi ja vala külmutuskarpi. Iga tunni või 45 minuti järel sega kahvliga läbi. Nii 4-5 korda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Loco moco: Hawaii

Sajandite jooksul on Hawaiile voolanud sisserändajaid igast ilma otsast, algul Euroopast ja Ameerikast, hiljem juba Jaapanist, Koreast, Hiin...