reede, 16. juuli 2010

Külm keefirisupp

Väike meenutus lapsepõlvest. Praeguste ilmadega sobib valatult. Kogus on kolmele sööjale.

7 dl keefiri
pool pikka kurki
5 värsket keedetud kartulit
3 muna
4 redist
2 tomatit
1 sl valge veini äädikat
värsket sibulat-tilli
soola-pipart

Tükelda kartul, kurk, redis, muna ja tomat. Lisa sool, pipar, valge veini äädikas ja sega läbi. Lase 15 minutit külmkapis maitsestuda. Lisa keefir ja maitseroheline, sega läbi ja lase veel 10 minutit külmas seista.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...