Parmesaniga juustupulgad sobisid hästi tomatipüreesupi juurde.
100 g võid
3 dl jahu
50 g parmesani
1 sl vett
määrimiseks muna
Sega või, jahu, riivitud, parmesan ja vesi
taignaks, lase külmikus pool tundi seista. Rulli taignast pulgad ja keeruta kokku. Määri pealt muna ja raputa peale veidi riivjuustu. Küpseta 225 kraadi juures ca 10 minutit, kuni pulgad on kuldpruunid.
kolmapäev, 28. juuli 2010
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar