reede, 7. jaanuar 2011

Pasta suitsukana-porrukastmes

Peale aastavahetust tekkis vajadus külmkapist kõrvaldada läheneva aegumisajaga toiduained ja nii sündis see imemaitsev ja imelihtne pastakaste.

300 g suitsukana
1 porru
2 küüslauguküünt
veidi oliiviõli
2 sl sidrunimahla
2 dl koort
soola-pipart

Viiluta porru ja küüslauk ning hauta keskmisel kuumusel väheses õlis pehmeks. Lisa tükeldatud suitsukana ja kuumuta läbi. Vala peale koor, keeda kaste paksemaks ja maitsesta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...