Kasukat on meie peres tehtud alati ilma heeringata. Kuigi emme teeb seda keskmiselt 10 korda aastas, on tal ikka ja alati ees papitükk koostisainete järjekorraga. Mine tea, mis võib juhtuda, kui see kord kaotsi peaks minema, seega salvestan retsepti ka siia. Emme teeb salati kaussidesse, mina efekti mõttes kandikule. Järgmisel korral riivimise asemel tükeldan.
5 keedetud kartulit
1 suurem keedetud peet
1 õun
200 g suitsuvorsti
2-3 keedetud porgandit
2 dl hapukoort
2 dl majoneesi
soola-pipart
3 keedetud muna
Pane kõik koostisosad kas riivitult või tükeldatult kaussi või kandikule eelpoolmainitud järjekorras. Sega hapukoor majoneesiga ja maitsesta. Vala salatile ja kata kahvliga purustatud munaga.
P.S kastet võib ka kihtide vahele panna, kui ei ole aega lasta salatil tõmmata.
teisipäev, 4. jaanuar 2011
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar