Viimane tükk minu seekordsest imemaitsvast pähkelkõrvitsast jõudis risoto sisse. Lisaks heale maitsele andis kõrvits ka suurepärase kollase värvi. Söö või silmadega...
Kogus kahele:
200 g kõrvitsat
2 dl risotoriisi
1 sibul
1 küüslauguküüs
veidi võid
0,5 dl roosat veini
0,5 l köögivilja- või kanapuljongit
vajadusel soola-pipart
peotäis värskelt riivitud parmesani
Haki kõrvits väiksemateks tükkideks ja hauta väheses vees pehmeks. Hauta hakitud küüslauku ja sibulat killu võiga, lisa riis ja kuumuta läbi. Vala peale vein ja lase aurustuda. Lisa kulbihaaval kuuma puljongit. Kui riis on pehme ja üleliigne vesi aurustunud, maitsesta lõplikult soola-pipraga ja lisa parmesan ning kõrvits.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar