Vabariigi aastapäevaks valmis taaskord võileivatort tuunikala ja makraga. Lihtne ja maitsev suutäis nii külalistele kui argipäevaks.
27 viilu Tosta täistera röstsaia
1 dl piima
Esimene kiht:
1 karp tuunikala vees
2 marineeritud kurki
1 dl majoneesi
1 dl hapukoort
soola-pipart
Teine kiht:
200 g makrat
1 punane sibu
1 dl majoneesi
1 dl hapukoort
soola-pipart
Viimistlemiseks:
1 dl hapukoort
1 dl majoneesi
soola-pipart
Lõika saiaviiludel ääred sirgeks ja laota esimesed 9 viilu kandikule. Immuta pintsli abil piimaga. Sega täidiseks peeneks tükeldatud kurk, tuunikala, majonees ja hapukoor. Maitsesta soola ja pipraga. Määri ühtlaselt saiadele. Lao peale teine kiht ja täidiseks sega tükeldatud makra (või nuudlid), sibul, majonees ja hapukoor. Maitsesta. Laota peale 3. kiht saiu ja immuta. Kata toidukilega, pane raskuseks peale lõikelaud vms ja jäta vähemalt 10 tunniks külma seisma. Enne serveerimist viimistle hapukoore-majoneesi seguga ja kaunista.
27 viilu Tosta täistera röstsaia
1 dl piima
Esimene kiht:
1 karp tuunikala vees
2 marineeritud kurki
1 dl majoneesi
1 dl hapukoort
soola-pipart
Teine kiht:
200 g makrat
1 punane sibu
1 dl majoneesi
1 dl hapukoort
soola-pipart
Viimistlemiseks:
1 dl hapukoort
1 dl majoneesi
soola-pipart
Lõika saiaviiludel ääred sirgeks ja laota esimesed 9 viilu kandikule. Immuta pintsli abil piimaga. Sega täidiseks peeneks tükeldatud kurk, tuunikala, majonees ja hapukoor. Maitsesta soola ja pipraga. Määri ühtlaselt saiadele. Lao peale teine kiht ja täidiseks sega tükeldatud makra (või nuudlid), sibul, majonees ja hapukoor. Maitsesta. Laota peale 3. kiht saiu ja immuta. Kata toidukilega, pane raskuseks peale lõikelaud vms ja jäta vähemalt 10 tunniks külma seisma. Enne serveerimist viimistle hapukoore-majoneesi seguga ja kaunista.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar