kolmapäev, 3. veebruar 2010
Nigella sidrunipasta
Tegu on tõelise kiirtoiduga! Mahlaka pasta tegemine ei võta oluliselt kauem aega kui pelmeenide praadimine.
500 g linguine pastat
soola
2 munakollast
2 dl rõõska koort
1 siduni koor ja mahl
50 g parmesani (kasutasin grana padanot)
killuke võid
kimp peterselli
Keeda pasta soolases vees (seda ei pea vist enam mainima, et al dente). Sega munakollased sidrunikoore, -mahla ja rõõsa koorega. Lisa juurde riivitud parmesan.
Kurna pasta ja sega kiiresti sisse või, kohe selle järel kooresegu. Liiguta kõik korralikult läbi. Lisa hakitud peterselli ja parmesaniliiste ja serveeri kohe!
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar