kolmapäev, 3. veebruar 2010

Nigella sidrunipasta


Tegu on tõelise kiirtoiduga! Mahlaka pasta tegemine ei võta oluliselt kauem aega kui pelmeenide praadimine.

500 g linguine pastat
soola
2 munakollast
2 dl rõõska koort
1 siduni koor ja mahl
50 g parmesani (kasutasin grana padanot)
killuke võid
kimp peterselli

Keeda pasta soolases vees (seda ei pea vist enam mainima, et al dente). Sega munakollased sidrunikoore, -mahla ja rõõsa koorega. Lisa juurde riivitud parmesan.
Kurna pasta ja sega kiiresti sisse või, kohe selle järel kooresegu. Liiguta kõik korralikult läbi. Lisa hakitud peterselli ja parmesaniliiste ja serveeri kohe!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...