pühapäev, 7. veebruar 2010

šampinjonid sinihallitusjuustuga

Laupäevaõhtu. Äsja ahjust tulnud säriseva peekoniga mahlased seened. Külm tume õlu. Rohkem kommentaare vist polegi vaja.

Õpetus on ju ka imelihtne. Võta pestud šampinjonid, eemalda jalad. Pista iga seene sisse tükk sinihallitusjuustu ja keera ümber kitsas peekoniviil. Kinnita hambatikuga. Küpseta praeahjus 200 kraadi juures kuni juust on sulanud ja peekon krõbe. P.S ahjus tehtuna maitsevad mulle rohkem kui grillil.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Loco moco: Hawaii

Sajandite jooksul on Hawaiile voolanud sisserändajaid igast ilma otsast, algul Euroopast ja Ameerikast, hiljem juba Jaapanist, Koreast, Hiin...