pühapäev, 7. veebruar 2010

šampinjonid sinihallitusjuustuga

Laupäevaõhtu. Äsja ahjust tulnud säriseva peekoniga mahlased seened. Külm tume õlu. Rohkem kommentaare vist polegi vaja.

Õpetus on ju ka imelihtne. Võta pestud šampinjonid, eemalda jalad. Pista iga seene sisse tükk sinihallitusjuustu ja keera ümber kitsas peekoniviil. Kinnita hambatikuga. Küpseta praeahjus 200 kraadi juures kuni juust on sulanud ja peekon krõbe. P.S ahjus tehtuna maitsevad mulle rohkem kui grillil.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...