laupäev, 18. jaanuar 2020

19. nädal: banaanipannkoogid

Jälle pannkoogid! Kui nr 52 alt tuli riiulist Epp Mihkelsi "Aasia toidud", siis hingasin kergendatult: vähemalt ei ole järjekordne laste kokaraamat. Aga muidugi olid lk 106 jälle pannkoogid, Malaisia rahvuskööki kuuluvad riisijahuga banaanipannkoogid. Retsept iseenesest on lihtne, aga... Ma ei tea, kas viga oli minus, pannis, etteantud ooteajas või milleski neljandas, aga igal juhul oli nende ümber keeramine ilma katki minemiseta täielik põrgu.

Minu õuduseks ütlesid aga väikesed inimesed, et need olid väga head ja neid tahaks millalgi jälle. No ma ei tea... äkki oli vett liiga palju...

Kogus neljale:
4 küpset banaani
4 sl suhkrut
4 kuhjaga sl riisijahu
4 muna
0,5 tl soola
1-1,5 dl vett
praadimiseks õli

Pane kõik koostisosad kaussi ja töötle ühtlaseks taignaks. Lase vähemalt pooleks (ma jätaks terveks tunniks) tunniks seisma ja küpseta õlis krõbedad ülepannikoogid. Serveeri nt banaanitükkide ja jäätisega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Loco moco: Hawaii

Sajandite jooksul on Hawaiile voolanud sisserändajaid igast ilma otsast, algul Euroopast ja Ameerikast, hiljem juba Jaapanist, Koreast, Hiin...