Seekordseks kokaraamatuks sattus raamat, millest ma olen vist üldse kõige rohkem retsepte võtnud. A. Kang ja L. Virkuse " 100 pirukat". Valmis kapsapirukas, mille õnnestumisse ma üldse ei uskunud, aga pärast sai päris hea ( juhul kui sulle kapsapirukas maitseb).
Põhi:
250 margariini
250 g kohupiima või kodujuustu
5 1/4 dl jahu
1/2 tl soola
1tl suhkrut
Kate:
1-1 1/2 kg värsket kapsast
200 g riivjuustu
4 muna
2 dl hapukoort
1 tl soola
1 tl suhkrut
hakitud tilli
Sega kodujuust, toasoe margariin, jahu, sool ja suhkur ühtlaseks tainaks. Pane tainas külma. Haki kapsas peeneks ja hauta väheses vees poolpehmeks. Maitsesta soola, suhkru ja tilliga. Nõruta kapsas sõelal kuivaks. Suru tainas ahjuplaadi põhja ja äärtele. Jaga kapsas tainale. Lisa riivjuust ja hapukoorega kokkusegatud munad. Küpseta 200- kraadises ahjus 20-30 minutit.
Niimoodi toimides jäi m7nul põhi tooreks, panin fooliumi peale ja küpsetasin veel 10 min. Järgmisel korral küpsetaks põhja 10 min enne katte lisamist.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar