Peene nime taga peidavad end šokolaadimuffinid :D
Retsept William Curley raamatust "Šokolaadi meistriklass".
Maitse oli päris hea, aga...
Kuigi oli kirjas, et antud kogusest peaks saama 8-10 kooki, sain mina 6.
Küpsetada tuli 16-18 minutit, millest valisin paraku viimase. Tegelikult piisaks täiesti 15 minutist, et koogid jääksid niisked ja mahlased.
85 g sõelutud nisujahu
3 g (1,5 tl) küpsetuspulbrit
100 g hakitud tumedat šokolaadi
100 g toasooja võid
75 g peensuhkrut
100 g muna (u 2 tk)
15 g kakaotükke
Kuumuta ahi 180 kraadini. Vooderda muffinivormid ca 12 cm küpsetuspaberitükkidega. Sõelu jahu ja küpsetuspulber kaussi, sulata šokolaad veevannis 45 kraadini. Vahusta või suhkruga heledaks vahuks. Lisa sulatatud šokolaad ja sega ühtlaseks. Lisa vähehaaval munad ja sega hästi läbi. Lisa õrnalt jahu ja küpsetuspulber.
Tõsta tainas muffinivormidesse ja puista peale kakaotükikesi. Küpseta 18-18 minutit.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar