Köögiviljade ja nende kogustega võib igaüks mängida vastavalt enda soovile.
1 suur sibul2 küüslauguküünt
1 paprika1 suur baklažaan
3-4 tomatit (asendasin seekord konserveeritutega)punet
soola
pipartsuhkrut
praadimiseks oliiviõliPuru:
100 g toasooja võid150 g jahu
50-60 g parmesanisoola
Kuumuta pannil õli ja hauta selles hakitud sibul ja küüslauk klaasjaks. Lisa tükeldatud paprika, baklažaan, hakitud basiilik ja tomatid. Prae veel u 5 minutit. Maitsesta ja vala ahjuvormi. Katte valmistamiseks haki parmesan pisikesteks tükkideks ja näpi koos soola, või ja jahuga "puruks". Pudista puru köögiviljade peale ja küpseta 200-kraadises ahjus u 20 minutit kuni kate on ilusa helepruuni jume saavutanud.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar