Kui eelmisest päevast on järele jäänud ahjulõhet, saab pasta valmis 15 minutiga. Kui kasutada on toores lõhe, läheb 5 minutit kauem. Igal juhul on tegu imemaitsva kiirtoiduga:)
1 väike sibul
1 küüslauguküüs
praadimiseks õli
1 dl valget kuiva veini
200 ml vahukoort
200g ahjulõhet
10 oliivi
soola-pipart
Haki sibul ja küüslauk peeneks, prae väheses õlis läbipaistvaks. Lisa vein ja keeda 4-5 minutit, kuni alkohol on aurustunud. Lisa koor ja keeda veel paar minutit. Lõpuks lisa lõhetükid ja viilutatud oliivid. Maitsesta soola-pipraga. Keeda linguine-pasta ja sega kastmega läbi. Serveeri kohe!
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar