Oma pommu-lembusest olen ma juba rääkinud. Seekordne iludus leidis otsa Sitsiilia päritolu caponatas. Nimelt õnnestus saada tomateid, mis hoolimata aastaajast lõhnasid ja maitsesid nagu tomatid.
Retsept Jamie Oliverilt.
2 pommut
oliiviõli
1 kuhjaga tl kuivatatud punet
soola-pipart
1 punane sibul
2 küüslauguküünt
peotäis värsket peterselli
peotäis oliive (originaalis rohelised, aga ka mustad maitsesid hästi)
2-3 sl balsamiäädikat
5 küpset tomatit
Lõika pommu suuremateks tükkideks, prae oliiviõlis koos punega 4-5 minutit. Maitsesta soolaga. Lisa peenekshakitud sibul, küüslauk ja petersell, prae veel mõni minut. Pane juurde oliivid (võib lisada ka kappareid)ja piserdage kõik üle balsamiäädikaga. Kui äädikas on aurustunud, lisa tükeldatud tomatid, kauta tasasel tulel 15 minutit. Maitsesta lõplikult.
esmaspäev, 28. november 2011
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar