Meespoole pika nõudmise tulemusena valmis lõpuks sibulapirukas. Lihtne ja maitsev.
lehttaigen (500-grammisest pakist pool)
600 g sibulat
oliiviõli
1 sl võid
soola-pipart
1 sl kuivatatud punet
1 sl balsamiäädikat
1 sl pruuni suhkrut
5 -6 oliivi
näpuga parmesani
Koori ja viiluta sibulad, hauta või ja õli segus madalal tulel pehmeks. Maitsesta soola, pipra, pune, balsamiäädika ja suhkruga. Rulli lehttaigen lahti ja vooderda sellega madal pirukavorm. Tõsta peale sibul, viilutatud oliivid ja riivi peale veidi parmesani. Küpseta 200-kraadises ahjus u 20 minutit.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar