teisipäev, 18. oktoober 2011

Tuunikalapasta

Isegi kui külmkapis justnagu midagi ei ole, annab teha imehea toidu, sest appi tõttab Jamie Oliver. Mugandustega retsept tema kodukalt.

Kogusest piisas kahele:
sorts oliiviõli
1 väiksem punane sibul
3 cm jupp tšillit
0,5 tl kaneeli
peotäis värsket basiilikut
1 purk purustatud tomateid
1 karp tuunikala vees
soola-pipart
1 sl sidrunimahla
peotäis riivitud parmesani

Haki sibul ja tšilli peeneks, prae madalal kuumusel väheses õlis, kuni sibul on klaasjas. Lisa hakitud basiilik ja kaneel, kuumuta läbi. Lisa tomatikonserv ja nõrutatud tuunikala. Lisa soola ja lase 15 minutit haududa. Lõpuks lisa sidrunimahl ja maitsesta lõplikult. Keeda pasta, kurna ja sega kastmega läbi. Lisa parmesan, sega veel läbi ja serveeri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...