Peedipirukaid tegin kahel järjestikusel päeval, esimesel korral fetaga, teisel sinihallitusjuustuga. Kui peaks ütlema, kummad paremad olid, siis ei oskakski vist kohe otsustada, mõlemad olid ühtviisi head.
pakk lehttainast
2 piklikku keedetud punapeeti
200 g fetajuustu
värsket tüümiani
määrimiseks muna
Rulli tainas laiali ja lõika ruutudeks. Lõika peedist õhukesed viilud ja tükelda feta. Aseta igale taignatükile peediviil ja juustutükke. Määri ääred munaga ja raputa peale värsket tüümiani. Küpseta 200 kraadi juures 10 minutit.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Needsamad pirukad sinihallitusjuustuga on juba aastaid minu firmapirukad. Kõik alati kiidavad ja söövad kahe suupoolega :)
VastaKustuta