pühapäev, 23. oktoober 2011

Punapeedipirukad

Peedipirukaid tegin kahel järjestikusel päeval, esimesel korral fetaga, teisel sinihallitusjuustuga. Kui peaks ütlema, kummad paremad olid, siis ei oskakski vist kohe otsustada, mõlemad olid ühtviisi head.

pakk lehttainast
2 piklikku keedetud punapeeti
200 g fetajuustu
värsket tüümiani
määrimiseks muna

Rulli tainas laiali ja lõika ruutudeks. Lõika peedist õhukesed viilud ja tükelda feta. Aseta igale taignatükile peediviil ja juustutükke. Määri ääred munaga ja raputa peale värsket tüümiani. Küpseta 200 kraadi juures 10 minutit.

1 kommentaar:

  1. Needsamad pirukad sinihallitusjuustuga on juba aastaid minu firmapirukad. Kõik alati kiidavad ja söövad kahe suupoolega :)

    VastaKustuta

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...