Koos väikese ingveri ja kaneeliga sobib see muidu nii suvine magustoit ka praegusesse aastaaega.
Kogus ühele:
200 ml maitsestamata jogurtit
pool värsket mangot
2 tl vedelat mett
1 sl sidrunimahla
näpuotsaga kaneeli
näpuotsaga riivitud ingverit
Mõõda kõik koostisosad kaussi ja töötle saumiksriga ühtlaseks. Soovi korral lisa jääd.
esmaspäev, 10. oktoober 2011
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar