esmaspäev, 25. juuli 2011

Tomati-mozzarellasalat

Kui sul on laual omakasvatatud tomatid, külmkapis ehtne pühvlipiimast mozzarella ja õues potis kasvab basiilik, siis ei saagi seda mingiks muuks toiduks vormida.

Pakk mozzarellat
2-3 küpset tomatit
värsket basiilikut
head balsamiäädikat
oliiviõli
pipart

Viiluta juust ja tomat, lao vaagnale, pistes iga kihi vahele basiilikulehti. Piserda peale oliiviõli ja balsamiäädikat ning purusta pipart. Lase veidi maitsestuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...