Eelmsisel aastal oli nende kõrvitsaõitega üks igavene jama. Nimelt õitsesid nad ainult ühekaupa ja nii ei saanudki neid korjata. Sel aastal on olukord parem ja saab jälle nautida praetud kõrvitsaõisi.
7-8 ilusat värsket kõrvitsaõit
3 muna
1-2 dl jahu
soola-pipart
õli
sidrunimahla
riivitud parmesani
peterselli
Puhasta õied putukatest jms. Klopi lahti muna ja maitsesta soola-pipraga. Vala taldrikule valmis jahu. Kuumuta pannil õli, kasta õied munasse, siis jahusse ja prae mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta taldrikule, riivi peale värsket parmesani, pigista veidi sidrunimahla ja pudista peale hakitud peterselli. Serveeri kohe koos külma valge veini või kuiva naturaalse siidriga.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar