Järjekordne jänks jõudis meie lauale. Täiesti mahe ja mahlane. Kas just õnnelik, aga vähemalt suvel laste poolt võilillelehtedega toidetud ja silitatud. Julm minust. Aga noh, kui M&M kord suuremaks kasvavad ja blogi lugema hakkavad, eks siis kustutan selle mõtteavalduse ära. Sellest hoolimata maitseb küülikuliha meile kõigile.
1 sibul
2 porgandit
oliiviõli
1 küüliku liha
2 loorberilehte
1 tl tüümiani
soola-pipart
purk kooritud tomateid
sorts valget veini
5 dl puljongit
0,5 dl kohvikoort
parmesani
Haki sibul ja porgand ning hauta veidi väheses õlis. Lõika liha kontide küljest ära, tee suupärasteks tükkideks ja lisa köögiviljadele. Prae pruuniks, maitsesta soola, pipra ja tüümianiga. Kalla peale sorts veini ja lase paar minutit keeda. Tükelda tomatid ja vala koos vedelikuga lihale. Lisa loorberilehed ja puljong ning hauta madalal kuumusel ca 1 tund. Vajadusel lisa vett. Veidi enne valmimist lisa koor ja hauta mõni minut veel. Serveeri pastaga ja riivi peale parmesani.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar