Retsept (nagu viimasel ajal kombeks) raamatust "Juustukoogid".
Põhi:
100 g riivleiba
150 g šokolaadiküpsiseid
150 g võid
Täidis:
200 g Dajmi šokolaadi
400 g toorjuustu
4 dl vahukoort
300 g kohupiimapastat
1 sl vanillisuhkrut
2 dl suhkrut
5 tl želatiini
5 sl piima
Rösti riivleiba veidi kuival pannil. Purusta küpsised ja sega riivleiva ning sulatatud võiga. Suru vormi põhja ja pane külmkappi.
Vahusta toorjuust suhkrutega, lisa kohupiimapasta ja hakitud šokolaad želatiin piimas ja sulata madalal kuumusel. Nirista täidise hulka ja sega juurde vahustatud koor. Tõsta täidis vormi ja lase külmas seista vähemalt 4 tundi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar