Kuna paar inimest on huvi tundnud, kuidas ma seda krõbedat lõhet teen, siis panen "retsepti" üles. Asi on selles, et retsepti polegi, nii lihtne see ongi.
Võta portsjon lõhet, puhasta nahk soomustest ja tee terava noaga sisselõiked. Raputa peale soola ja veidi pipart. Prae kuumas õlis mõlemalt poolt, esialgu nahaga poolt, hiljem keera ja lisa soola teisele poolele. Soovi korral pigista peale veidi sidrunimahla ja serveeri kohe.
Tervitan Gordon Ramsey´t
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar