neljapäev, 15. september 2011

Krõbe lõhe

Kuna paar inimest on huvi tundnud, kuidas ma seda krõbedat lõhet teen, siis panen "retsepti" üles. Asi on selles, et retsepti polegi, nii lihtne see ongi.
Võta portsjon lõhet, puhasta nahk soomustest ja tee terava noaga sisselõiked. Raputa peale soola ja veidi pipart. Prae kuumas õlis mõlemalt poolt, esialgu nahaga poolt, hiljem keera ja lisa soola teisele poolele. Soovi korral pigista peale veidi sidrunimahla ja serveeri kohe.

Tervitan Gordon Ramsey´t

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...