Taaskord kostitati meid värske jäneselihaga, mis juba ära tükeldatud ning soola ja basiilikuga kausis ootas - mugav elu, kas pole? Kuna liha oli ka seekord palju, valmis mustsõstrakastmes hautatud jänkuprae ülejääkidest suurepärane pirukas.
Pool lehttaigna pakist
veidi õli
1 sibul
1 punane paprika
200 g küpset küülikuliha
soola-pipart
1 dl piima
1 muna
1 dl riivjuustu
0,5 dl pecorino juustu
Rulli lehttaigen õhemaks, lõika ümmarguseks ja vooderda sellega vormi põhi ja küljed. Pane peale küpsetuspaber, vala sisse herned (nii ei vaju ääred alla) ja küpseta 10 minutit 200 kraadi juures.
Viiluta sibul, tükelda paprika ja liha, prae väheses õlis läbi, maitsesta. Klopi lahti muna, lisa piim ja riivjuust. Lisa lihasegu ja vala eelküpsetatud põhjale. Riivi kõige peale pecorino juustu ja küpseta 20 minutit 200-kraadises ahjus.
kolmapäev, 15. detsember 2010
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Loco moco: Hawaii
Sajandite jooksul on Hawaiile voolanud sisserändajaid igast ilma otsast, algul Euroopast ja Ameerikast, hiljem juba Jaapanist, Koreast, Hiin...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar