Juba pikka aega on minult nõutud cannellonisid ja pool pakki torusidki ootas kapis ligi aasta. Lõpuks tegin ära. Mina ise ei ole eriti bešamellkastme fänn, aga kuna teistele perekondlastele väga maitseb, siis peab neile ju aeg-ajalt vastu tulema.
Kogus 3-le, kasutusse läks väike ahjuvorm ja sinna mahtus kenasti 9 toru.
Täidis:
300 g hakkliha
veidi õli
1 sibul
2 küüslauguküünt
3 tl tomatipastat
10 väiksemat ploomtomatit
1 dl vett
soola-pipart-basiilikut
Bešamellkaste:
50 g võid
3 sl jahu
4 dl piima
1 dl riivjuustu
soola-pipart
riivitud muskaatpähklit
peale riivimiseks veidi pecorinot
Tükelda sibul ja küüslauk ja prae klaasjaks. Lisa hakkliha ja prae läbi, maitsesta. Lisa tomatipasta ja kuumuta läbi. Tükelda tomatid ja lisa koos veega hakklihale. Hauta 10 minutit. Bešamellkastme jaoks sulata või, prae selles jahu ja lisa piim. Kuumuta paksenemiseni, maitsesta ja lisa riivjuust.
Täida torud hakklihaseguga, lao võitatud vormi ja vala üle kastmega. Riivi peale veidi pecorinot ja küpseta 200 kraadi juures ca 30 minutit.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar