Seda pirukat olen tahtnud juba väga pikk aega teha, aga kord ei ole meeles ja kord ei ole spinatit. Aga lõpuks on ta siiski kohal ja sama hea kui mäletasin. Õpetusest mäletasin ainult koostisosi, kogustes kasutasin fantaasiat.
250 grammine lehttaignatükk
100 g värsket spinatit
200 g fetat
2 muna
2 dl 10% koort
musta pipart
Rulli lehttaigen veidi laiali ja kata sellega vormi põhi ja ääred (ca 2 cm). pese spinat ja pane tilga veega pannile. Sega, kuni lehed nn kokku kukuvad. Loputa külma veega, pigista kuivaks, haki ja laota taignale. Tükelda feta ja laota ühtlaselt spinati peale. Sega munad ja koor ning maitsesta pipraga (soola pole vaja, selle annab juust). Vala segu vormi ja küpseta 200 kraadi juures ca 20-30 minutit.
250 grammine lehttaignatükk
100 g värsket spinatit
200 g fetat
2 muna
2 dl 10% koort
musta pipart
Rulli lehttaigen veidi laiali ja kata sellega vormi põhi ja ääred (ca 2 cm). pese spinat ja pane tilga veega pannile. Sega, kuni lehed nn kokku kukuvad. Loputa külma veega, pigista kuivaks, haki ja laota taignale. Tükelda feta ja laota ühtlaselt spinati peale. Sega munad ja koor ning maitsesta pipraga (soola pole vaja, selle annab juust). Vala segu vormi ja küpseta 200 kraadi juures ca 20-30 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar