pühapäev, 1. august 2010

Seene-paprikasupp

Selle supi idee on pärit Seeneraamatust, küll aga on läbi teinud tõsised muutused. Maitse on imehea, minu antud kogusest piisab kahele.

1 sibul
1 paprika
10 šampinjoni
õli-võid praadimiseks
0,5 l vett
2 sl tomatipastat
1 sl sojakastet
1 dl koort
poole sidruni mahl
sool-pipar

Haki sibul peeneks ja prae või ning õli segus läbipaistvaks. Lisa hakitud paprika ja seened, hauta ca 5 minutit. Lisa vesi, tomatipasta, sojakaste ja hauta tasasel tulel 10 minutit. Vala juurde koor ja sidrunimahl ning maitsesta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...