laupäev, 10. oktoober 2009

Porgandihautis


See on toit, mida pakkusin regulaarselt ülikooli ajal enda külalistele, kes kiitsid ja ka järgmisel korral sama rooga lausa nõudsid. Kõik geniaalne on lihtne!

Tükeldada soovitud koguses porgandeid. Paksupõhjalises kastrulis sulatada 2 sl võid ja praadida 2-3 minutit selles porganditükke. Valada peale kanapuljong (nii palju, et vedelik kataks porgandid), hautada madalal kuumusel pehmeks. Lisada 3-4 sl hapukoort, maitsestada soola ja pipraga.
Serveerida riisiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...