laupäev, 3. oktoober 2009

Pasta kana-merevaigu möginaga


Ega sellel toidul mul muud nime polegi ja saamislugu enam ei mäleta. Vaevalt, et retsepti järgi tegin. Küll aga on sellest saanud üks minu lemmiktoite.

Vaja läheb:
400 g kanafileed
oliiviõli
1 suur sibul
2-3 küüslauguküünt
2 paprikat
paar peotäit seeni
3 tomatit
3 sl light merevaiku
sool, pipar
(karri, basiilik, kuidas kunagi)

Tükeldatud sibul ja küüslauk praadida läbipaistvaks, lisada järjekorras kanatükid, paprika, seened. Viimasena lisada tükeldatud tomat. Koos tomatiga lasta ca 10 minutit haududa (tomat annab ilusa roosa värvuse), maitsestada. Kõige lõpuks lisada merevaik ja korraks keema lasta. Serveerida pasta ja hea veiniga!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...