Kuigi ilmateade edastas juba ärevaid teateid, ei leidnud ma täna hommikul lund mitte õuest vaid köögilaualt. Seal kuivasid eile õhtul lapsega kahasse veeretatud lumised jõhvikad.
Retsept lihtne: lahti klopitud (mitte vahustatud) munavalges jõhvikad märjaks teha, veeretada tuhksuhkrus ja lasta ühe kihina kuivada.
Nostalgia missugune!
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar