Iga liigutus selle salati tegemisel tasub ennast ära!
Kogused kolmele:
1 suur või mitu väiksemat rooma salati pead
2 munakollast
1 tl dijoni sinepit
6 spl oliiviõli
1 spl sidrunimahla
2 anšoovisefileed
1 tl worcesteri kastet
veidi soola
1 küüs küüslauku
peotäis riivitud parmesani
5-6 viilu ciabattat
oliiviõli
soola
küüslauku
Klopi munakollased koos sinepiga lahti. Hakka vispeldamise ajal lisama tilkhaaval õli ja kõige lõpuks ka sidrunimahl, nii oled saanud majoneesi. Purusta uhmris anšoovisefileed, vispelda eelneva hulka. Ikka kogu aeg edasi vispeldades lisa worcesteri kaste, purustatud küüslauk ja parmesan. Vajadusel maitsesta soolaga ja jäta kaste külma seisma. Krutoonide tegemiseks tükelda ciabatta, nirista peale oliiviõli ja sega kausis koos purustatud küüslauguga läbi. Küpseta 200-kraadises ahjus kuldseks (u 5-7 min). Rebi salat mõnusateks tükkideks ja sega kastmega läbi. Tõsta taldrikutele ja puista peale krutoonid. Mmmmmmm....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar