Bruschettad pesto ja tomatiga
Lõpuks ongi ta käes: soe, päikseline ja lõhnav suvi. Tema auks sai esimesest basiilikusaagist valmis tehtud selle suve esimene pesto.
Pesto:
suur punt basiilikulehti (u 150 g)
1 suur küüslauguküüs
4 sl seedermänni seemneid
4 sl parmesani
1 dl oliiviõli
vajadusel soola
Purusta uhmris küüslauk ja seemned, hakka vähehaaval lisama basiilikulehti. Kui mass on ühtlane, lisa juust ja oliiviõli ning sega veel läbi. Vajadusel maitsesta soolaga. Säilib külmikus õlikihi all mitu kuud.
Bruschettad:
vastavalt sööjate kogusele ciabattaviile
paar tl oliiviõli
vastvalminud pestot
tomativiile
musta pipart
Viiluta sai ja määri õrnalt pealt õliga. Rösti saiu ca 160-kraadises ahjus 10 minutit. Tõsta peale kiht pestot, tomativiil ning värskelt purustatud pipart.
Pesto:
suur punt basiilikulehti (u 150 g)
1 suur küüslauguküüs
4 sl seedermänni seemneid
4 sl parmesani
1 dl oliiviõli
vajadusel soola
Purusta uhmris küüslauk ja seemned, hakka vähehaaval lisama basiilikulehti. Kui mass on ühtlane, lisa juust ja oliiviõli ning sega veel läbi. Vajadusel maitsesta soolaga. Säilib külmikus õlikihi all mitu kuud.
Bruschettad:
vastavalt sööjate kogusele ciabattaviile
paar tl oliiviõli
vastvalminud pestot
tomativiile
musta pipart
Viiluta sai ja määri õrnalt pealt õliga. Rösti saiu ca 160-kraadises ahjus 10 minutit. Tõsta peale kiht pestot, tomativiil ning värskelt purustatud pipart.
Kommentaarid
Postita kommentaar