teisipäev, 16. august 2011

Tikritšatni

Antud kogusest valmis 4 väikest purki (200 g) magushapukat ja vürtsikat kastet, mida talvel liha kõrvale pakkuda. Loodetavasti aitab see meenutada midagigi soojast suvest. Maitset peab natuke timmima, et magusus, vürtsikus ja hapukus tasakaalu saada.

700 g punaseid puhastatud karusmarju
100 g hakitud sibulat
100 g tükeldatud õunu
4 küüslauguküünt
2 sl tšillipastat
1 tl paprikapulbrit
100 g suhkrut
2 tl soola
1 sl äädikat

Kuumuta marjad, õunad ja sibul keemiseni. Vähenda kuumust ja keeda umbes tund, aeg-ajalt segades. Maitsesta lõplikult, pane steriliseeritud purkidesse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Loco moco: Hawaii

Sajandite jooksul on Hawaiile voolanud sisserändajaid igast ilma otsast, algul Euroopast ja Ameerikast, hiljem juba Jaapanist, Koreast, Hiin...