Antud kogusest valmis 4 väikest purki (200 g) magushapukat ja vürtsikat kastet, mida talvel liha kõrvale pakkuda. Loodetavasti aitab see meenutada midagigi soojast suvest. Maitset peab natuke timmima, et magusus, vürtsikus ja hapukus tasakaalu saada.
700 g punaseid puhastatud karusmarju
100 g hakitud sibulat
100 g tükeldatud õunu
4 küüslauguküünt
2 sl tšillipastat
1 tl paprikapulbrit
100 g suhkrut
2 tl soola
1 sl äädikat
Kuumuta marjad, õunad ja sibul keemiseni. Vähenda kuumust ja keeda umbes tund, aeg-ajalt segades. Maitsesta lõplikult, pane steriliseeritud purkidesse.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar