Kesksuve esimesed peedid on ikka tõeliselt head. Ei anna kaugeltki võrrelda talviste tohlakatega.
See Sepamaa retsept mõlgub mul juba ammu-ammu meeles, aga nüüd, mil mul on oma isiklikud punapeedid, on aeg tulnud...
4-5 väiksemat peeti
0,25 dl oliiviõli
1-2 sl palsamiveiniäädikat
1 küüslauguküüs
oksake tüümiani
veidi soola-pipart
Keeda peedid, koori, viiluta ja pane kaussi. Sega omavahel õli, palsamiveiniäädikas, purustatud küüslauk, tüümianilehed ja soolpiar. Vala peetidele ja sega läbi. Lase mõned tunnid maitsestuda.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar